Jednoduché a rýchle recepty na tradičné, ale aj menej známe lahodné nátierky
Nátierka z tuniaka
Na prípravu budeme potrebovať:
- tuniaka vo vlastnej šťave;
- maslo;
- 1 PL horčice;
- cibuľu alebo jarnú cibuľku;
- soľ;
- mleté čierne korenie.
Z tuniaka odlejeme šťavu a vložíme ho do nádoby. K nemu pridáme maslo podľa požadovanej konzistencie a chuti nátierky. Cibuľu alebo jarnú cibuľku očistíme a nadrobno nakrájame. Pridáme horčicu, soľ a čierne korenie podľa chuti. Všetky suroviny dôkladne premiešame.
Na ďalšej strane vás čaká recept na tvarohovú nátierku.
Odporúčané články
Grilovaný baklažán v kombinácii so sviežou paradajkovou omáčkou a lahodným halloumi je ideálnym receptom na ľahké a výživné jedlo. Tento jednoduchý pokrm je vhodný ako hlavné jedlo alebo ako príloha na letné grilovanie.
Kuracie mäso so sladkokyslou omáčkou a jazmínovou ryžou patrí k obľúbeným jedlám, ktoré spájajú exotické chute s jednoduchosťou prípravy. Tento recept je ideálny na obed alebo večeru, ktorou zaručene potešíte celú rodinu. Kľúčom je vyvážená kombinácia sladkých, kyslých a slaných chutí spolu s chrumkavou zeleninou a jemnou ryžou.
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.