TOTO sú zárobky z vianočných pesničiek. Takéto sumy by ste nečakali
K blížiacim sa Vianociam neodmysliteľne patria vianočné hity. Množstvo takýchto piesni by sme mohli nazvať evergreenom. Nestarnúce klasiky každý rok celebritám prinášajú nemalé zárobky. Prinášame vám prehľad honorárov.
K jedným zo zaujímavých faktov, ktorý spomína businessinsider.com, je práve to, že priveľa vianočnej hudby by mohlo mať vplyv na mentálne zdravie. Hlavným dôvodom je to, že pesničky sa počúvajú stále dookola až pokiaľ nezačne byť mozog presýtený. Človek by neskôr mohol mať skôr pocit nepohody a nespokojnosti. Súvisí to s predvianočným stresom, ktorý môže byť spôsobený viacerými faktormi. Míňaním peňazí, vyberaním správneho darčeka alebo zo strachu stretnutia sa s rodinou, s ktorou nemáte dobre vzťahy. Toto všetko vám vianočné pesničky môžu pripomenúť.
Vianočné piesne sú jedným z najpredávanejších typov piesní na svete. Každoročne sa populárne speváčky a speváci snažia nahrať hit, ktorý si ľudia budú púšťať každé Vianoce. Mariah Carey nahrala svoju pesničku na YouTube pred 12 rokmi. V roku 2021 má pesnička 706 miliónov zahliadnutí. Speváčka je jednou z interpretiek, ktorá dokázala nahrať vianočný hit. Za spomenutie určite stojí aj hudobná skupina Slade s pesničkou Merry Xmas Everybody, ktorá sa z hľadiska zárobkov umiestňuje na prvej priečke.
(VT)
Odporúčané články
Kyticu ruží na Medzinárodný deň žien čoraz častejšie nahrádzajú originálnejšie darčeky. Darujte tentokrát žene, na ktorej vám záleží, darček, ktorý jej spríjemní deň. Vytvorte niečo, čo si skutočne zapamätá – nezabudnuteľný prezent.
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.
Kapustové strapačky s údeným mäsom patria medzi najobľúbenejšie tradičné jedlá slovenskej kuchyne. Sú jednoduché na prípravu, plné výrazných chutí a skvele zasýtia. Kombinácia čerstvo uvarených strapačiek, kyslej kapusty a údenej slaniny či mäsa vytvára jedlo, ktoré sa na stole objavuje najmä v chladnejších mesiacoch.


