WIZZ prekvapil, z Košíc priamo do Tel Avivu za pár eur!
Wizz Air – najväčší nízkonákladový letecký prepravca v strednej a východnej Európe – dnes oznámil otvorenie nového leteckého spojenia Košice – Tel Aviv.
Nová linka bude prevádzkovaná od 23. júna 2017 dvakrát týždenne, v pondelok a piatok počas letného letového poriadku a v stredu a nedeľu počas zimného letového poriadku. Cestovatelia si už môžu plánovať výlety do tejto populárnej slnečnej destinácie, keďže letenky už sú v predaji na wizzair.com a ich cena začína na úrovni 34,99 EUR.
Tel Aviv je moderným, vibrujúcim a kozmopolitným mestom považovaným za atraktívnu celoročnú destináciu s nádherným slnečným pobrežím s preslávenými lokálnymi kulinárskymi špecialitami a fantastickou kávou. Scenéria mesta, ktoré má za sebou fascinujúcu históriu prekvapí návštevníkov galériami súčasného umenia, vkusnými butikmi, remeselnými výrobkami a horúcimi plážami.
Wizz Air začal lietať z/do Košíc v septembri v 2013 a nepretržite investuje do rozvoja svojej neustále rastúcej siete destinácií s cieľom priniesť cenovo dostupné lety pre svojich zákazníkov. V lete 2015 sa Košice stali v poradí 20. základňou Wizz Air-u. V Košiciach je odvtedy umiestnený jeden Airbus A320 a bolo vytvorených 42 pracovných miest.
foto: TASR
Odporúčané články
Vedci zistili, že ľudia v krajinách s rozšírenou viacjazyčnosťou majú menšiu pravdepodobnosť, že vykazujú známky zrýchleného starnutia. Monolingualisti naopak s väčšou pravdepodobnosťou vyzerajú biologicky staršie, ako je ich vek. Už znalosť jedného ďalšieho jazyka má badateľný ochranný účinok, píše ScienceAlert.
Letné prázdniny sa končia a nový školský rok so sebou prináša nielen radosti, ale aj každodenné povinnosti. Ranné zhony, organizácia krúžkov, domáce úlohy, pracovné záväzky a starostlivosť o domácnosť sú opäť súčasťou dňa, pričom bremeno organizácie často nesú najmä ženy.
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.