Aké povolanie sa k vám hodí najviac?

Nie ste si istý svojimi profesionálnymi zručnosťami, nadaním či predpokladmi? Možno vám s výberom tej správnej cesty pomôže charakteristika vášho znamenia.
Baran
Baran je veľmi autoritatívne znamenie a vždy sa snaží prekonať konkurenciu. Je vytrvalý a ak má určený cieľ, ide si za ním hlava-nehlava. Okrem vynaloženia úsilia a ambicióznosti sú ľudia narodení v znamení Barana aj veľmi intuitívni, spoliehajú sa na svoje inštinkty a mýlia sa len zriedka. Ideálne sú pre nich vedúce, napríklad manažérske pozície a dobrou voľbou je pre nich aj rozbehnutie vlastného podnikania.

Býk
Vraví sa, že Býk je správca peňazí celého zverokruhu. Vie, ako premeniť jednu bankovku na tisíc ďalších. Ľudia narodení v znamení Býka sú veľmi šikovní, intuitívni a konzervatívni. Sú veľmi zruční vo výpočtoch a sú skvelými finančnými poradcami, investormi či účtovníkmi. Nikdy nestrácajú čas ani peniaze. Asi nie je prekvapujúce, že zakladateľ Facebooku, jednej z najväčších svetových spoločností, a jedným z najbohatších mužov na planéte je práve znamením Býk.

Blíženci
Blíženci sú znamením intelektu. Dokážu pohotovo reagovať a nachádzať rozumné argumenty. Ľudia narodení v tomto znamení sú zhovorčiví a mimoriadne dobrí vo formulovaní zložitých myšlienok zrozumiteľným spôsobom. Preto vynikajú v povolaní učiteľov, rečníkov a prekladateľov.

Rak
Rak je veľmi emocionálne a láskavé znamenie. Ľudia narodení v tomto znamení sa radi starajú o druhých, sú rodinne založení a radi pomáhajú. Ostatní sa v ich blízkosti cítia príjemne a bezpečne. Vynikajú sa pozíciách ošetrovateľov. Takisto sú aj dobrými kuchármi. V znamení Raka sa narodila aj dobrosrdečná princezná Diana.

Pokračovanie na ďalšej strane.
Odporúčané články

Chrumkavé na povrchu, voňavé a mäkké vo vnútri – zemiakové placky, známe aj ako harule, patria medzi tradičné jedlá slovenskej kuchyne, ktoré nikdy nesklamú. Pripravte si ich jednoducho doma podľa overeného receptu, ktorý zvládnete aj bez kulinárskeho majstrovstva.

Kačacie prsia na pomarančoch s dusenou červenou kapustou a domácou knedľou sú elegantným a chutným jedlom, ktoré spája tradičné suroviny s modernými prvkami. Tento pokrm poteší nielen chuťové poháriky, ale aj vizuálne očarí každého, kto má rád kombináciu jemného kačacieho mäsa, sladko-kyslej omáčky a klasickej prílohy.

Veľkonočné sviatky sú príležitosťou na rodinné stretnutia, ktoré sprevádza chutné pohostenie. Ak chcete tento rok vyniknúť a ponúknuť niečo iné ako tradičné jedlá, prinášame tri recepty, ktoré zaručene zaujmú vašich hostí. Mrkvová torta, jarná roláda a jednohubky s medvedím cesnakom prinesú na stôl sviežosť, originalitu a lahodnú chuť.