Hotel Yasmin vás pozýva na zážitkovú šesťchodovú večeru
Hotel Yasmin v Košiciach si pre vás pripravil neobyčajný program na štvrtkový večer (20. 4.). Ak ešte nemáte žiadne plány, tak neváhajte a zarezervujte si vstupenky na šesťchodovú zážitkovú večeru, ktorú vám pripraví Martin Novák z obľúbenej TV show “Na nože” a šéfkuchár Martin Petrík.
Súboj dvoch šéfkuchárov
Vo štvrtok (20. 4.) sa bude o 18:00 konať zážitková šesťchodová večera s názvom “Out z kitchen” pod taktovkou známeho šéfkuchára Martina Nováka z TV show ,,Na nože” a šéfkuchára Martina Petríka. Šéfkuchári sa stretnú v súboji, o ktorého výsledku rozhodnú hostia. Ako informuje Hotel Yasmin na svojej sociálnej sieti, vstupenky sa míňajú veľmi rýchlo a ich počet je obmedzený. Preto ak máte záujem, vstupenky si môžete zakúpiť na hotelovej recepcii. Celú štvrtkovú akciu bude moderovať Martin Molnár, známy ako DJ A-Z BEST, ktorý bude tento event sprevádzať aj hudobne.
Čím bude večera zaujímavá?
Martina Nováka, ktorý aktuálne valcuje rebríčky sledovanosti s TV show “Na nože” netreba bližšie predstavovať. Tentoraz sa v rámci eventu ,,Out z kitchen” stretne v priateľskom súboji so šikovným šéfkuchárom Martinom Petríkom.
,,Samostatné chody jednotlivých šéfkuchárov budú vyznačené v menu, ktoré nájdu hostia na svojich miestach a po skončení degustačnej večere budú môcť rozhodnúť o víťazovi tohto priateľského súboja vhodením kartičky s kuchárovou fotografiou do priesvitnej nádoby,” uviedol marketingový špecialista Martin Queue.
Šéfkuchár, ktorý bude mať v nádobe viac kartičiek s fotkou, vyhráva. No nebude jediným výhercom. Kartičky sa budú losovať a niekto z hostí získa 2 vstupenky na ďalší event Out z kitchen, ktorý sa uskutoční v mesiaci jún na letnej terase. Hostia sa už teraz môžu tešiť na júnový event “Out z kitchen” v štýle Garden grill party na letnej terase, kde svoje umenie s grilom predvedie executive chef Karol Sklenár.
Toto sú špeciality večera
Počas štvrtkovej večere sa hostia môžu tešiť na špeciality ako je králik, hovädzí jazyk či jahňa. Dezert bude pozostávať z netradičnej kombinácie chutí, akými je uhorka, krémový syr, mäta, čokoláda a rebarbora.
Novembrová večera
Podobná akcia sa v hoteli Yasmin konala aj pred pár mesiacmi. Išlo o degustačnú večeru, zloženú zo sezónnych surovín vychádzajúcich z tradičných receptúr. Hostia mali možnosť ochutnať aj netradičné suroviny ako sú mušle, foies gras a iné. Večer prebiehal “Mimo kuchyne”, a teda niektoré chody boli servírované priamo pred zrakom hostí. Každý chod bol pred servírovaním prezentovaný šéfkuchármi osobne.
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ: Novembrová zážitková večera plná sezónnych surovín
Odporúčané články
S blížiacou sa zimou prichádzajú do sveta módy nové trendy a kabelky nie sú výnimkou. V móde sú hlavne dámske tašky, ktoré spájajú štýl s funkčnosťou a hodia sa na chladnejšie mesiace. Zimná sezóna 2024/25 ponúka mnoho štýlových dizajnov a svoje si nájdu odvážne módne nadšenkyne aj ženy, ktoré majú radi minimalistickú klasiku. Od nadrozmerných kabeliek až po mäkké textúry – vybrali sme pre vás tie najviac trendy kabelky tejto zimy.
Klub akcionárov VVS, a.s., o.z. víta a podporuje záujem Slovenskej republiky zastúpenej Ministerstvom životného prostredia SR o aktívne riešenie investičného dlhu štátu na vodárenskej infraštruktúre. Akcionári VVS tiež vítajú prípadný vstup štátu do akcionárskej štruktúry VVS, ale za predpokladu, že to bude súčasťou riešenia investičného dlhu štátu v oblasti vodárenskej infraštruktúry. Vyplýva to zo záverov Valného zhromaždenia Klubu akcionárov VVS zo dňa 27. novembra 2024.
Kolaudačné rozhodnutie je kritický krok, ktorý zaručuje, že stavba je pripravená na bezpečnú prevádzku a používanie. Technická inšpekcia, a.s., ako líder v oblasti kontroly a certifikácie technických zariadení, dbá počas celej etapy projektovej prípravy a zhotovovania stavby na to, aby proces kolaudácie a odovzdávania stavby do užívania prebehol v poriadku a tým boli splnené aj všetky požiadavky na bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci.