Ako môže spln ovplyvniť naše pocity aj správanie?
Už zajtra, 20. októbra, sa na nočnej oblohe objaví Mesiac vo fáze splnu. V tomto článku vás oboznámime s piatimi skutočnosťami o tom, ako vám môže stredajší spln ovplyvniť emócie, či dokonca vaše správanie.
1. Ovplyvňuje telesné tekutiny
Dávno sa predpokladalo, že ľudia sa počas splnu správajú inak, niekedy až bláznivo. Aj keď sa určite nezmeníte na vlkolaka, je dokázané, že ľudia sú s Mesiacom naozaj istým spôsobom prepojení. Americký astrológ, Athena Perrakis, PhD., tvrdí, že rovnako, ako spln ovplyvňuje oceány, ovplyvňuje aj ľudské telá. Keďže je naše telo proporcionálne tvorené z vody, Mesiac ich ovplyvňuje rovnako ako ovláda aj oceán. Tým pádom sa v nás počas splnu môže rozpútať príliv emócií.

2. Vyzdvihuje najcharakteristickejšie vlastnosti
Každý z nás má svoje svetlé aj tmavé stránky. Spln môže vyzdvihnúť naše najsilnejšie charakteristické vlastnosti, bez ohľadu na to, či sú pozitívne alebo negatívne. Napríklad, ak máte radi spoločnosť ľudí, no zároveň ste tak trochu hanblivý a nezapájate sa do konverzácie, spln vám údajne môže dodať odvahu na to, aby ste ľahko zdieľali svoje názory s ostatnými a zapájali sa do diskusií. Naopak, ak je vašou charakteristickou vlastnosťou napríklad tvrdohlavosť alebo panovačnosť, počas splnu sa môžete dostať do konfliktu alebo sa minimálne môžete cítiť rozrušene.
Pokračovanie na druhej strane.
Odporúčané články
Polícia vyzýva motoristov, aby mysleli na prezutie zimných pneumatík včas, a takisto, aby mysleli na ďalšie povinnosti, ktoré by mali splniť pred jazdou počas zimného obdobia. Za nesplnenie týchto povinností hrozí vodičom mastná pokuta!
Kapustové strapačky s údeným mäsom patria medzi najobľúbenejšie tradičné jedlá slovenskej kuchyne. Sú jednoduché na prípravu, plné výrazných chutí a skvele zasýtia. Kombinácia čerstvo uvarených strapačiek, kyslej kapusty a údenej slaniny či mäsa vytvára jedlo, ktoré sa na stole objavuje najmä v chladnejších mesiacoch.
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.