Jednoduché a rýchle recepty na tradičné, ale aj menej známe lahodné nátierky

Vajíčková nátierka

Na prípravu budeme potrebovať:
- 4 natvrdo uvarené vajcia;
- 3 PL majonézy;
- 1 ČL horčice;
- cibuľu (podľa chuti);
- soľ;
- mleté čierne korenie.
Uvarené a očistené vajíčka nastrúhame alebo narežeme na malé kúsky. K nim môžeme pridať najemno narezanú cibuľu. Pridáme majonézu, horčicu, soľ a čierne korenie podľa chuti. Všetky suroviny dôkladne zamiešame a nátierku máme hotovú.
Na ďalšej strane vás čaká recept na nátierku z tuniaka.
Odporúčané články

Jednoduché, rýchle a plné chutí – presne také je kuracie soté s paprikou a šampiňónmi, ktoré si zamiluje celá rodina. Šťavnaté kuracie prsia v jemnej smotanovej omáčke s farebnou zeleninou a voňavou ryžou tvoria ideálny obed alebo večeru na každý deň. Vyskúšajte tento osvedčený recept, ktorý zvládnete za pár desiatok minút a ktorý vás poteší nielen výbornou chuťou, ale aj krásnou farebnosťou na tanieri.

Voňavý, sýty a jednoduchý na prípravu – zemiakový guláš s klobásou a vajíčkom je klasikou, ktorá zasýti celú rodinu. Vďaka kombinácii tradičných surovín, ako sú zemiaky, údená klobása a sladká paprika, vytvoríte jedlo plné chuti, ktoré sa výborne hodí na chladnejšie dni aj ako jedlo na cesty. Navyše, guláš prirodzene zahustia zemiaky a osvieži ho nasekaná petržlenová vňať.

Granadír patrí medzi ikonické jedlá domácej kuchyne, ktoré vynikajú jednoduchosťou, chuťou aj nostalgiou. Zemiaky, cestoviny a dobre opečená cibuľka vytvárajú dokonalú kombináciu, ktorá nasýti a poteší. Pripravuje sa z bežných surovín a zvládne ho aj kuchár-začiatočník.