Jednoduché a rýchle recepty na tradičné, ale aj menej známe lahodné nátierky
Tvarohová nátierka
Na prípravu budeme potrebovať:
- tvaroh jemný (môže byť aj hrudkovitý);
- maslo;
- 1-2 natvrdo uvarené vajcia;
- cibuľu;
- 1-2 mrkvy;
- soľ.
Do nádoby vložíme tvaroh a pridáme maslo podľa požadovanej konzistencie a chuti. Cibuľu si očistíme a nakrájame alebo najemno nastrúhame. Vajíčka a mrkvu si takisto najemno nastrúhame a všetky ingrediencie zmiešame. Nátierku si dochutíme soľou a môžeme podávať.
Na ďalšej strane vás čaká recept na nátierku s údeným lososom.
Odporúčané články
Tento recept ponúka chutný a zdravý spôsob, ako pripraviť papriky so sviežou plnkou z bulguru, fety a aromatických byliniek. Skvelá voľba pre ľahší obed alebo večeru.
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.
Kuracie mäso so sladkokyslou omáčkou a jazmínovou ryžou patrí k obľúbeným jedlám, ktoré spájajú exotické chute s jednoduchosťou prípravy. Tento recept je ideálny na obed alebo večeru, ktorou zaručene potešíte celú rodinu. Kľúčom je vyvážená kombinácia sladkých, kyslých a slaných chutí spolu s chrumkavou zeleninou a jemnou ryžou.