Budeme mať samoobslužnú benzínku
Na parkovisku pred obchodným centrom Cassovia sa o pár týždňov objaví samoobslužná čerpacia stanica TANK-O-MAT.
Novinka má byť ľuďom k dispozícii sedem dní v týždni a 24 hodín denne.
Nová nonstop kontajnerová benzínka bude fungovať bez personálu. Pri tankovaní sa obslúžite sami. To, čo je v zahraničí bežné, si Košičania budú môcť vyskúšať už v júni. Benzínová pumpa sľubuje jednoduché ovládanie. Akceptovať bude platobné karty aj hotovosť. Ocenia to predovšetkým tí, ktorí sa pri platení neradi vzďaľujú od svojho vozidla alebo neobľubujú čakanie pri pokladni.
Pri tankovaní je potrebné vybrať si číslo stojana, kde zaparkujete svoje auto. Informácie na stojane zákazníka nasmerujú k platobnému terminálu. „Pri ňom bude zobrazený presný postup platenia, tankovania a všetky potrebné informácie, ktoré pomôžu jednoducho a rýchlo zrealizovať platbu a následné tankovanie,“ vysvetľuje Alena Jerglová zo spoločnosti Tank-o-mat Invest a.s. Veľkým benefitom pre zákazníkov bude podľa jej slov aj ponuka prémiového paliva za nižšiu cenu.
Presný dátum otvorenia bude závisieť od kolaudačného rozhodnutia. „Celkovo máme v pláne vybudovať viac ako 50 samoobslužných čerpacích staníc po celom Slovensku,“ hovorí Alena Jerglová. Najmä v lokalitách s vysokou hustotou dopravy a v blízkosti veľkých nákupných zón.
vizualizácia: TANK-O-MAT Invest a.s.
Odporúčané články
Ryžový nákyp so slivkovým lekvárom patrí k tradičným sladkým jedlám, ktoré voňajú detstvom a domácou pohodou. Jemná ryžová hmota, našľahaná s vajíčkami, sa v rúre spája so šťavnatou vrstvou lekváru a vytvára sýty dezert či sladký obed, ktorý zasýti aj poteší.
Vianočná kapustnica patrí k neodmysliteľným pokrmom štedrovečerného stola a v mnohých domácnostiach sa dedí z generácie na generáciu. Spojenie kyslej kapusty, údeného mäsa, húb a korenín vytvára výraznú chuť, ktorá je typická pre slovenské Vianoce. Prinášame osvedčený recept v novinovom spracovaní, ktorý počíta s klasickými surovinami aj tradičným postupom prípravy. Polievka chutí najlepšie po odstátí a je vhodná na prípravu aj deň vopred.
Pýtali sme sa Košičanov, ako si predstavujú svoju štedrovečernú večeru. Dali sme im na výber medzi rezňom a rybou. Väčšina sa prikláňala k rezňu a jeden manželský pár bude mať na stole dokonca hneď všetko, aj vyprážané rezne aj rybu, aby si každý prišiel na svoje. Ako je to u vás doma?