Túžite po krásnych a zdravých vlasoch aj v zime? Nezabúdajte na TIETO pravidlá!
Hovorí sa, že vlasy sú koruna krásy a my by sme sa o nich mali poctivo starať. Zimné mesiace dokážu našu korunu poriadne potrápiť, snažte sa preto dodržiavať určité pravidlá, ktoré vám pomôžu, aby ste po zime nemuseli podstúpiť radikálnu zmenu účesu.
Čiapka na každý deň
Jednou z najdôležitejších vecí je zabezpečiť vašim vlasom ochranu teplom. Rovnako ako si chránite ruky teplými rukavicami, mali by ste myslieť aj na vaše vlasy. Nikdy nechoďte von s mokrou hlavou, aby vám vlasy nemrzli a nelámali sa. Okrem efektívnej ochrany je ďalším bonusom nosenia pokrývky hlavy aj skutočnosť, že je to ideálny módny doplnok k vášmu outfitu.

Zvýšená starostlivosť
Naše vlasy potrebujú okrem bežnej starostlivosti aj občasné rozmaznávanie v podobe vlasových masiek, olejčekov, kúr alebo prípadného podstrihnutia suchých končekov. Starajte sa o nich s láskou a oni sa vám odvďačia nádherným leskom a zdravým vzhľadom.
Obmedzenie fénov, žehličiek a kuliem
Vysoké teploty vlasy vysušujú a spôsobujú štiepenie končekov. Snažte sa ich nechávať vyschnúť prirodzene, pokiaľ sa ponáhľate, použite ochranný sprej proti teplu a buďte k nim šetrné. Nikdy ich nešúchajte s uterákom, aby ste nenarušili štruktúru vlasu a dbajte aj na výber kvalitného fénu.

Zdroj: (SS)
Odporúčané články
Pred Nežnou revolúciou sme na väčšinu tovarov a služieb robili dlhšie, dožívali sme sa menej rokov a výrazný rozdiel je aj v ponuke, z ktorej si môžeme vyberať. Napriek tomu prežíva mýtus, že dnes sa žije horšie než v roku 1989.
Ryžový nákyp so slivkovým lekvárom patrí k tradičným sladkým jedlám, ktoré voňajú detstvom a domácou pohodou. Jemná ryžová hmota, našľahaná s vajíčkami, sa v rúre spája so šťavnatou vrstvou lekváru a vytvára sýty dezert či sladký obed, ktorý zasýti aj poteší.
Pivovarský guláš patrí medzi najobľúbenejšie jedlá, ktoré spájajú silnú chuť hovädzieho mäsa, karamelizovanej cibule a výrazného vývaru. Vďaka pivu získava jemnú horkasto-sladkú arómu a plnšiu chuť, ktorá sa počas pomalého dusenia dokonale prepojí.


