Čo nás čaká, čo neminie?
Už celých päť rokov naša redakcia mapuje všetko to, čo sa v našom meste deje. Tak, ako je každý deň iný, aj život mediálneho domu KOŠICE:DNES riadi nielen manažment, ale i slnko, planéty a hviezdy.
Pred piatimi rokmi nám hviezdy predurčili okrem iného dlhý život. Po treťom výročí nás mali čakať ťažšie časy… A veruže boli. Takže predpoveď sa naplnila takmer do písmena. Čo nás však neminie v budúcnosti? Popredný slovenský astrológ, Košičan Peter Mišík, nám opäť čítal osud z planét…
Samotné Slnko, ktoré symbolizuje spokojnosť šťastie a kariéru, je v konjunkcii s Venušou. „To znamená, že do konca októbra tohto roku vás čaká ešte veľa driny. Všetko to, čo ste si od začiatku tohto roku prežili, slúžilo však ako výborný tréning. Očakávajte teda veľmi priaznivé obdobie, ktoré určite potrvá aj ďalšie roky,“ presviedča nás astrológ. „Dá sa povedať, že až do roku 2023 pôjde redakcia akoby po nejakých schodoch stále vyššie a vždy získa aspoň na 12 rokov ďalšiu platformu alebo uznanie.“
[ad][/ad]Harmonický trigón je najharmonickejší, aký môže byť, a pripadá práve na deň výročia vášho vzniku, na 12. septembra. „Vyššia moc vás stále bude chrániť aj v budúcnosti. Keďže v trigóne je Pluto, nemusíte sa obávať žiadnych politických zmien. Ktokoľvek bude riadiť Slovensko, vás sa to nedotkne.“
Tlačené noviny by podľa astrológa opäť mali ísť do popredia, pretože ľudia sú presýtení blikajúcimi obrazovkami a reklamami.
„Mars vám prinesie veľkú súťaživosť, Merkúr sľubuje úspech, Pluto vám umožní aj trochu riskovať, Saturn prospeje dlhému životu redakcie. Jedine Jupiter nemá až takú dobrú polohu. Ale nie je to katastrofa. Jupiter znamená len to, že treba rátať s peniazmi a sledovať ich, aby pribúdali a nie ubúdali…,“ dodáva P. Mišík.
Čítajte aj:
- Plní denník KOŠICE:DNES vaše očakávania? Čo mu želáte k 5. narodeninám?
- Päť výnimočných udalostí
- Nielen prácou sme žili počas piatich rokov…
- Desať tém, ktoré hýbali Košicami
Odporúčané články
Tento tradičný recept na pečeného králika s cesnakovou omáčkou, špenátom a pečenými zemiakmi kombinuje jemné, šťavnaté mäso so sviežimi prílohami a výraznou cesnakovou chuťou. Ide o klasické slovenské jedlo, ktoré je skvelou voľbou na slávnostný obed alebo rodinné stretnutie.
Jahňacie ragú je jedlom, ktoré zaručene poteší chuťové poháriky každého gurmána. S jemne duseným mäsom, aromatickými bylinkami a bohatou omáčkou z červeného vína sa toto jedlo stáva ideálnou voľbou na slávnostný obed či večeru. Prinášame vám osvedčený recept, ktorý premení obyčajný deň na kulinársky zážitok.
Bryndza, slovenský národný poklad, sa stáva čoraz obľúbenejšou súčasťou modernej kuchyne. Recept na plnené šampiňóny s bryndzovým krémom a pažítkou predstavuje chutné spojenie tradičných chutí a jednoduchého, no elegantného občerstvenia, ktoré sa hodí na každú príležitosť.