Čo nás čaká, čo neminie?
Už celých päť rokov naša redakcia mapuje všetko to, čo sa v našom meste deje. Tak, ako je každý deň iný, aj život mediálneho domu KOŠICE:DNES riadi nielen manažment, ale i slnko, planéty a hviezdy.
Pred piatimi rokmi nám hviezdy predurčili okrem iného dlhý život. Po treťom výročí nás mali čakať ťažšie časy… A veruže boli. Takže predpoveď sa naplnila takmer do písmena. Čo nás však neminie v budúcnosti? Popredný slovenský astrológ, Košičan Peter Mišík, nám opäť čítal osud z planét…
Samotné Slnko, ktoré symbolizuje spokojnosť šťastie a kariéru, je v konjunkcii s Venušou. „To znamená, že do konca októbra tohto roku vás čaká ešte veľa driny. Všetko to, čo ste si od začiatku tohto roku prežili, slúžilo však ako výborný tréning. Očakávajte teda veľmi priaznivé obdobie, ktoré určite potrvá aj ďalšie roky,“ presviedča nás astrológ. „Dá sa povedať, že až do roku 2023 pôjde redakcia akoby po nejakých schodoch stále vyššie a vždy získa aspoň na 12 rokov ďalšiu platformu alebo uznanie.“
[ad][/ad]Harmonický trigón je najharmonickejší, aký môže byť, a pripadá práve na deň výročia vášho vzniku, na 12. septembra. „Vyššia moc vás stále bude chrániť aj v budúcnosti. Keďže v trigóne je Pluto, nemusíte sa obávať žiadnych politických zmien. Ktokoľvek bude riadiť Slovensko, vás sa to nedotkne.“
Tlačené noviny by podľa astrológa opäť mali ísť do popredia, pretože ľudia sú presýtení blikajúcimi obrazovkami a reklamami.
„Mars vám prinesie veľkú súťaživosť, Merkúr sľubuje úspech, Pluto vám umožní aj trochu riskovať, Saturn prospeje dlhému životu redakcie. Jedine Jupiter nemá až takú dobrú polohu. Ale nie je to katastrofa. Jupiter znamená len to, že treba rátať s peniazmi a sledovať ich, aby pribúdali a nie ubúdali…,“ dodáva P. Mišík.
Čítajte aj:
[ad2][/ad2]Odporúčané články

Nadýchané lievance z kefíru so škoricou, jemným tvarohom a ovocným džemom sú ideálnym tipom na sladké raňajky či popoludňajšiu maškrtu. Kombinácia teplých korenistých tónov so sviežosťou tvarohu a ovocia poteší nielen v zime, ale počas celého roka.

Tento jednoduchý a poctivý recept na domácu prípravu perkôv vám ukáže, ako z pár základných surovín vytvoriť lahodné jedlo, ktoré môže byť hlavným chodom aj sladkou večerou. Vonia po masle, škorici a detstve – a chutí presne tak, ako si pamätáte od starkej.

Šťavnaté kuracie mäso, jemne pikantná papriková omáčka a poctivé domáce halušky – paprikáš z kuracích stehien patrí medzi klasiky, ktoré spájajú chute slovenskej a maďarskej kuchyne. Tento recept vám priblíži tradičnú verziu jedla, aké poznali už naše staré mamy, a ktoré nesklame ani dnešného labužníka.